Post by caucircsasildoi on Mar 9, 2022 16:32:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ המלך גיבור ההגנה ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ המלך גיבור ההגנה IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ משאב מחולל קוד לרמות ▞▞▞
▞▞▞ המלך גיבור ההגנה 2022 version ▞▞▞
עד כאן הכל בסדר, אני מקווה שלא אתקל בצרות
יותר מכל המשחק הזה מקסים..
משחק מאוד ממכר!
הרבה כיף
יפה עם כמה אלמנטים שאתה לא רואה לעתים קרובות בהגנה היום. אני גם אוהב אבל אין כסף לשחק בזבל קיר. עבודה טובה, בחורים.
המשחק הזה מדהים אני מקווה שיהיה לו עדכון נוסף...
🙏🙏👍🏻סופר
מְהַנֶה
בסך הכל זה משחק טוב .... אבל אל תעשה כמה רמות קשות מדי
חיפשתי את סוג המשחקים האלה כבר זמן מה ועכשיו מצאתי אחד נחמד. למשחק הזה יש משחק וגרפיקה נחמדים. אתה יכול לשדרג את המגדלים, הגיבורים, הכישורים וכוחות הפארא שלך. המפות טובות מאוד אבל אי אפשר לנצח בחלק מהן במצב קשה אלא אם הגיבורים או המגדלים שלך משודרגים היטב. המתנות היומיות מאוד מועילות ומצב האינסוף הוא מהנה מאוד שיש בו כמה פרסים ממש טובים. אבל למרבה הצער אתה לא יכול להשהות את המשחק ולשחק בו זמנית.
Russian for Beginners: LinDuo HD 교육 ccfy
זה רק קרע מסדרת Kingdom Rush, אבל לא כל כך טוב.
ררר
לא יכול להתחבר או לתבוע תגמול יומי:/ "לא יכול לקבל תגמול כי סטטוס הרשת אינו יציב..."
אני נהנה מהמשחק המרגש הזה
כל כך איטי לעדכון
זקוק לשיפורים נוספים בפיתוח ובגרפיקה. אבל זה משחק מעולה
זה המשחק הכי טוב בשבילי
היי בבקשה בצע פריסה החוצה על הנשמה. אני ממקסם את זה כבר .. אבל דעתו של הנשמה שהוסחה עשויה לחשוב .. מהר מדי.
हीरो रक्षा राजा रणनीति wxd
המשחק הוא הרבה אם כיף. ניצחו את כל הרמות וחזרו כדי לנצח אותם בהגדרות קשות יותר. אני לא יכול להשתמש בחומרי הבניין שאני זוכה בהם, ואני גם לא משיג את הישגי המיומנות למרות שסיימתי את כולם. אם זה יתוקן הייתי נותן לו 5 כוכבים.
טוב לכמה שעות. ואז פרסומות מתחילות להפציץ אותך משום מקום. עדיין בסדר. לאחר מכן מגיעות מודעות מקומיות ספציפיות ללא שום כפתור יציאה שיאלץ אותך לסגור את המשחק. מה לעזאזל.
יהיה משחק של 5 כוכבים אולם תקפא והופך ללא תגובה כל הזמן..מוסר ומוריד מחדש.עדיין עושה את אותו הדבר..
דברים לא נראים טוב עבור המפתח אז עכשיו הם הכריחו את העדכון הקשה ביותר שיכול היה לקבל הרבה כסף למשחק הזה. נו טוב, סיימתי את כל השלבים (די עצוב שלא סיימתי את מצב הרוח האינסופי). זְמַן. כדי להסיר את ההתקנה. חי כוכב אחד כדי לקלל את המפתחים.
משחקים טובים
זה כיף ומאוד ממכר
זה טוב
המשחק הזה רוקסססססס!!!!
זה משחק טוב מאוד
משחק היי משעמם🎮
Helt Forsvar Kong Strategi cfqj
זה כל כך טוב
משחק עכברים.
משחקים טובים למען האמת, אבל עדכון התיקון האחרון הרס את האיזון שעכשיו זה קשה מדי. זה השפיע על כל הרמות של המשחק, השינויים ב-htipoints danage וכו'. שעכשיו תוכן פעם לא יכול היה לעשות יותר. בגלל עדכון שהורס דברים שיניתי לכוכב אחד.
שנה אחת