Post by caucircsasildoi on Mar 9, 2022 16:45:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitty Powers\u0027 Matchmaker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitty Powers\u0027 Matchmaker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кључеви за повећање шифре ▞▞▞
▞▞▞ Kitty Powers\u0027 Matchmaker 2022 version ▞▞▞
Мени се лично ова игра допала, није епска, али је прави пролазник времена!
Ова игра је добра забава и добар пролаз!!!
изненађујуће зависност. Брзо стари/понавља ако играте превише одједном, али је дефинитивно забавна игра.
Kitty Powers' Matchmaker உத்தி envs
Тешко је разумети неке од избора хране
Хеј, морам само да играм, ја сам округао и свидело ми се, али сваки пут када кликнем на играње почеће да се учитава и онда потпуно изађе из апликације без обзира зашто😡😡😡😡 ако не поправиш, желим повраћај новца
Kitty Powers' Matchmaker אסטרטגיה psnw
Преузео сам ову игру и кад год уђем у апликацију, она је престала да ради
У реду је
ЖЕЛИМ РЕФУНДИРАЊЕ МОЛИМ ДА МРЗИМ ОВУ ИГРЦУ ТАКО ЛОШКО ДА СЕ ЧАК НЕЋЕ УЧИТИ!
Не преузима се! Шта год да покушам, једноставно се не преузима! Ослободио сам простор, угасио сам све остале ствари које су биле отворене и проверио вифи. Зашто неће радити?!?!? У реду, недељу дана касније и ради. кД
каже да не могу да вратим новац или да инсталирам игру па ми дозволите да вратим новац или да инсталирам игру.
Simple Math - Learn Add & Subtract, Math Games การศึกษา iaq
Сама игра је одлична, али екран за учитавање стално блешти, надам се да можете ово поправити! Хвала вам!
Била је то прилично забавна, али збуњујућа игра, јер већину тога нисам разумео, али је све у свему било најпријатније! :Д)))
Само игра памћења, а не стратешка игра. Не помињући питање „да ли ти се свиђа моја светла кожа“ које ме је шокирало!
Смешно и забавно! Уживам у игрању ове игре, ниска посвећеност и лако се могу подићи у било ком тренутку. Уметничко дело и стил су такође слатки. Дефинитивно препоручујем. =]
Видео сам да певдиепие игра ово и био сам намамљен да купи ову игру хах. Боље када бисмо могли да пратимо колико је парова успешно формирано/колико их је раскинуло!
Идк ако је у питању игра или мој таблет, али сваки пут када се укључим добијем само 2 састанка, онда се искључује, па ако игру поправите ако је мој таблет онда жао, али ипак сладак
Kitty Powers' Matchmaker Strategie mnen
Решите овај проблем за Андроид
Само бих волео да постоји опција за небинарни фолк, али осим тога, прилично уживам у игри!
Одлична игра би препоручила
Kitty Powers' Matchmaker Стратегически zma
Када сам мислио да ће бити потребно мало да се учита, уопште се не би учитао
Веома је заразна, али када дођете до нивоа 20 када морате да упарите Китти, то вас поново покреће и морате да почнете на нивоу 1
Толико волим ову игру, моја једина велика брига је систем репутације. За један добар први састанак добијате око 5, али за лош први састанак добијате као -12. Потребна је вечност да се стекне добра репутација, а затим два лоша састанка и још више ћете се вратити у наранџасти део. То некако убија игру јер тада добијате још мање новца па не можете да стилизујете датуме или било шта да бисте имали боље састанке. Друга ствар која ме збуни су писма која такође смањују твоју репутацију. Нервирајуће је зато што пар који има стварно добар састанак, има сличне особине и свиђања, оду са три срца, а онда изненада следећег дана раскину и изгубите репутацију када је потпуно ван ваше контроле. То је тако досадно и уништава искуство.
Натерало ме је да почнем испочетка
Веома је забавно!!
ВОЛИМ ТО ВОЛИМ ГА ВОЛИМ ГА ХЕЛП НЕ МОГУ ДА ПРЕСТАНЕМ ДА ГА ИГРАМ!!!!!
Не могу то отворити, нећу вратити свој новац
Браво ОМГ! свиђа ми се
Кад год притиснем играј, игра се руши! Када успе, то је добра игра.
Заиста ми се допала ова игра, али сам се тако брзо попео на ниво да сам остао без подстицаја да наставим (нема више нових мини игара или функција, итд.)
Ова игра је одлична само са малим грешкама, али осим што је одлична!
Нећу да учитавам
Смешна игра, тако сам се забавио играјући
Одлазак на различите датуме и откључавање различитих ствари чини игру занимљивом, али количина поена која вам се губи са репутације када датум пропадне је прилично велика. Игра је забавна, али може да се понови након неког времена. Мало је скупљи него што бих желео, али ради глатко и прилично је забаван тако да се цена лепо мења.
Kitty Powers' Matchmaker 策略 xtfq
Нашао сам ову игру од ихасцупцваке! Обожавам то!!!😄😁😀😊☺😇
Ушао сам у игру је напредовао и изашао, све моје ствари су изгубљене
Ова игра је добра игра и волим је толико да је графика невероватна
Није могуће отворити игру поред странице за учитавање
У реду је мало тешко за мене