Post by caucircsasildoi on Mar 9, 2022 16:51:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ PK XD - Play with your Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PK XD - Play with your Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ çox qızıl aldadır ▞▞▞
▞▞▞ PK XD - Play with your Friends 2022 version ▞▞▞
PK XD - Explore and Play with your Friends! - whatoplay
Mən bu oyunu bəyənirəm, amma həqiqətən məyus oldum, çünki real pulun bütün əşyaları real pulun eksklüziv əşyalarıdır, əgər siz OYUNUNUZU saxlamaq istəyirsinizsə, xahiş edirəm, oyun pulunu real yerə əlavə edin.
Əla oyundu😀
Puzzle English Educação pjm
Men bu oyunu dünyalar qeder sevirem basqet edirem mukemel❤❤❤❤💋💋💋
Bu, indiyə qədər oynadığım ən pis oyundur, yüksək prisslərə malikdir və lakin burada siz hələ də qiymətli daşlar əldə edə bilərsiniz, ancaq problem budur):
Zəhmət olmasa hörümçək evini alanda bu səhvi düzəldin və kliklədiyim zaman onu almaq üçün nimçədə işləmirəm 😞 yenicə aldadılmışam və hər dəfə kodlar qoymuşam o etibarsız kod saxlayır amma oyununuz yaxşıdır, xahiş edirəm düzəldin
Belə oyun görməmişəm həyətimdə😱😱
ROBLOX u kopyalıyıblar😡😡sikerem yüklümüyün pis oyundu gerek pul yığasan Alasan hər şeyi pulsuz olsaydı daha yaxşıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
😍 Bu oyun MÖHÜBƏTDİR! Amma iki şey 1 proqram alınması, ciddi? Mən uşaqam üstəlik mənim 7 yaşım var! 2 daşlar əldə etmək niyə çox çətindir? Amma bu, indiyə qədər oynadığım ən yaxşı oyundur (yalan demirəm☺) bundan yaxşı oyun yoxdur! Təşəkkürlər PlayKids Ink!😍 plus mən bu oyunu 2019 və ya 2020-ci ildə başladım😁! Yadımda deyil😳 amma indiyə qədərki ən yaxşı oyun haqqında hələ də yalan danışmıram!
Açılmır👎👎
bu oyun olduqca əyləncəlidir, amma dəyişdirəcəyim iki şey var, birincisi, əgər qızsansa, saç seçimləri çox deyil, ona görə də ümid edirəm ki, daha çox əlavə edəcəklər. Başqa bir şey, bir cumputerdəyəm və adətən w düyməsi cumputerdə gəzməkdir, buna görə də çox oynaya bilmədim. Enjoy!
3 ulduz, çünki bir müddət yükləyə bilər, amma mən onu bir müddət oynamışam və indiyə qədər çox əyləncəlidir.
Niyə 1 ulduz qoyuram: İlk növbədə sürpriz qutular. Siz inkişaf etdiricilər onları tamamilə əsəbləşdirdiniz və indi onların daha uzun soyuma müddəti var və daha az mükafatlar, həmçinin dəli qaçış və meyvə axtarışı kimi oyunlar verirlər. İkincisi, siz evlərin qiymətini olduğundan daha baha etdiniz, bunun ədalətli səbəbi varmı?, Üçüncüsü və sonuncusu, mantikor ev heyvanı. Yığdığım qiymətli daşlarla aldığım bir ev heyvanı, onun gözləri nədi? Onlar təsadüfi olaraq səhv edir və mavi əvəzinə qara görünür, zəhmət olmasa düzəldin.
gözəldi ancaq danışmaq olmur
MƏN GAMEEEE ƏN YAXŞI OYUNU SEVİRƏM EVRRRRR.i hər dəfə yeni yeniləmələri sevirəm. Bu oyunu dostlarınız və ailənizlə oynamaq əyləncəlidir. Mən bu oyunu və çox oynayıram və çox xoşuma gəlir. Bu oyunu mütləq tövsiyə edin 👌👌. Amma pk xd kainatına yeni bir ada əlavə etsəniz çox istərdim.
Yaxşı oyun deyil, heç vaxt yüklənmir və bir dəfə oynayanda məni qovur və avatarımı fərdiləşdirməyə imkan vermir bu oyun faydasızdır bunu tövsiyə etməyin 😑🙄😒👎onu silirəm
Men ola bilmedim ad gunude😢
Mən bu oyunu həqiqətən sevmirəm Darıxdırıcıdır... Bunu ona verəcəyəm, şarlar əyləncəlidir, amma yuxuda yatan heyvanın mini oyunu çox vaxt itirir Və əsasən bu oyunu delite edin, vaxtınızı boşa xərcləyirəm, bu mənim fikrimdir, baxmayaraq ki, nə etmək lazımdır? istəyirəm ki, mənim də təsadüfi qəbul etdiyim şey budur (kiçik/smallantmum-a uyğun <- üzr istəyirəm, mən Britaniyalıyam, dgr, nicobbq və preston/Brianna) tamam
Bilirdim ki, bu, dünyanın ən yaxşı oyunudur, bəzi insanların problemidir və mən də hadisə keçidi üçün real pul verə bilmirəm admin zireh və nimda zireh və s. zəhmət olmasa saxta sikkələr və qiymətli daşlar üçün bütün əşyalar və sikkələr və qiymətli daşlardan da tədbir keçirin.
Mən bu 2-ni qiymətləndirirəm, çünki ən pisi budur ki, onu açanda sadəcə qara ekran olacaq və geri çəkiləcək və məncə bu mənim telefonumun problemidir, çünki telefonumun 3 yaşı var
Heç xoşum gəlmirdə 1neçə dəfə oynamırazm güncəlləndir deyir sorada vacçapı silir
Coooooooooooooox gözəl oyundur və irəli sürülür
sevgili oyunu PK XD🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😅😅😅😅😄😄😄😄
Iyrenc oyun gah girir gah girmir ela deyenlere inanmayin hec buna 1 ulduzda dusmur bunu yaradanin eli qoli qirilsin!!!!😠☝️
Bu oyun açılmır?Səbəbi nədir?
Mən bunu 3 ildən bəri yükləyirəm, amma bu gün yeniləmə etməyi söylədilər və mən bunu etdim, amma bu oyundan indiyə qədər bu oyunda etdiklərim hamısı getdi
PK XD - Play with your Friends Dobrodružné aml
Yaxşıdır da nə diyim ki nornal oyunnn😙😍
Mən bu oyunu o qədər sevirəm ki, bu, indiyə qədərki ən gözəl oyundur və bu barədə 3 ulduz verin, çünki Miladda yalnız yeni bir odlu silah oyunu var, məncə, ancaq bir canavar var və mən vuranda o, hələ öləcək. ......
Səbirsizliklə gözləyirdim, amma açılmadı yükləməyin! Açılsayd😭
Mən bonk yüləmişəm Klədim açlmır😡😡
Download PK XD.3 for iPad & iPhone free online at AppPure. Get PK XD - Play with your Friends for iOS latest version.
👍👍👍
yaxşıdı🙂
PK XD - Play with your Friends Pustolovske igre prf
Wi-Fi-a qoşulanda belə əlaqəni itirməyə davam edirəm
Bəli çox əla oyundu amma hər şey bahalaşıb bidənə bu oyunda kod var o kodu bilmirəm kim bilirsə yazsın zəhmət olmasa
Oyun cox yaxwidi ama her shey cox bahalidir mesela paltar yalniz paltar yox her shey düzəldin zəhmət olmasa tez edin sizdən xaiş edirəm
Yaxşı Yaxşı Yaxşı və s. Yaxşı. lakin zirehləri qiymətli daşlar olmadan, lakin pulla təyin edin 💰💰💰və lütfən, arcade və pet shopa gedək tezliklə darvaza ok ya ok🤣😂 bye afterverse company men 🙋🙃😂
Ən yaxşı oyunu bəyəndim 💕☺️. Amma mənim xahişim var ki, bütün yaxşı şeylər qiymətli daşlardadır və onları toplamaq çox çətindir və əgər alsam desək, oyunlara real pul xərcləyə bilmərəm, ona görə də zəhmət olmasa, 500-50.000 sikkə kimi sikkələrlə qiymətli daşlar almaq kimi edin. 5 ulduzun hamısını verəcəm amma ən yaxşı proqram onu bəyəndi 😄 😍 ən yaxşı 🎮oyun 🥳🥳🥳😍😍😍